PRIVE YOGA @ YOGA STUDIO BHAVANA

Je kunt bij Yoga Studio Bhavana ook individuele yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en je krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening. Kom je niet meer verder in de houdingen of wil je meer leren over de achtergrond van Yoga? Wil je graag wat extra persoonlijke aandacht van een ervaren docent of kun je gewoon niet op een van de les-tijdstippen? Dan is een privé-les iets voor jou!

Afgestemd op jouw wensen
Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt om een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. 

Prijzen
Op verzoek kunnen privé yoga sessies worden gedeeld met meerdere mensen (maximaal 3). Als je met een grotere groep yoga wilt doen, neem dan contact met ons op.