DAG VAN DE STILTE

Donkere Dagen? 

 

Zeg nou zelf, waar heb je veel behoefte aan, maar krijg je te weinig van? Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, is het dan dat het af en toe eens stil is, in en om je heen? Dat je niks aan je hoofd hebt, dat je rust vindt? Gelukkig maar, want het is een eerste levensbehoefte om een derde van het etmaal in stilte en donkerte tot mentale en fysieke rust te komen. Waarom het ons vaak niet lukt heeft natuurlijk te maken met de dynamische tijd waarin we leven, en dat we 24 uur per dag actief kúnnen zijn. We gunnen onszelf die rust wel, maar het blijft lastig om er voor te kiezen. 

 

Daarom organiseert Yoga Studio Bhavana de Dag van de Stilte op 27 oktober 2019. De dag mag stil zijn, door deze met anderen te beleven vragen wij aandacht voor het grote belang van de Stiltebeleving. 

 

In de hectiek van het dagelijkse leven ervaren veel mensen drukte en geluidsoverlast. Ook het overmatig en onnodig gebruik van licht heeft negatieve gevolgen, voor onszelf en de natuur. Stilte en duisternis zijn oer kwaliteiten die onze aandacht verdienen omdat ze bijdragen aan ons eigen ecologisch welzijn. 

 

Deze uitnodiging is aan iedereen om samen met ons tussen 10:00 - 12:00u stil te zijn en te genieten van de Stilte!

 

Meld je nu aan

 

10:00 euro p/p

 

 

Deelnemen:
Je kunt op de Dag van de Stilte de positieve uitwerking zelf ervaren door deel te nemen aan onze Stilte Dag. Kijk hiervoor op onze website: www.bhavana.nl of http://www.dagvandestilte.nl/noord-brabant-blog/1126-10-00-12-00-stiltedag-bergen-op-zoom