SPECIAL EVENT!

DAG VAN DE STILTE

 

Helaas VOL!

 

Yin Yoga & Klanken

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling. Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen en Chinese gong. 

De schalen hebben een reinigend en zuiverend effect op het lichaam en zenden een krachtige en pure resonantie uit. Samen bespeeld, ontwikkeld zich een wonderbaarlijk harmonisch energetisch klankspel. Diep doordringend in al onze lichaamslagen is het communicatie op het hoogst ervaarbare niveau. De hoogfrequente trillingen brengen je  naar een diepe ontspanning tijdens de yin houdingen.

Donkere Dagen

 

Zeg nou zelf, waar heb je veel behoefte aan, maar krijg je te weinig van? Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, is het dan dat het af en toe eens stil is, in en om je heen? Dat je niks aan je hoofd hebt, dat je rust vindt? Gelukkig maar, want het is een eerste levensbehoefte om een derde van het etmaal in stilte en donkerte tot mentale en fysieke rust te komen. Waarom het ons vaak niet lukt heeft natuurlijk te maken met de dynamische tijd waarin we leven, en dat we 24 uur per dag actief kúnnen zijn. We gunnen onszelf die rust wel, maar het blijft lastig om er voor te kiezen. 

 

Daarom organiseert Yoga Studio Bhavana de Dag van de Stilte op zondag 25 oktober 2020. De dag mag stil zijn, door deze met anderen te beleven vragen wij aandacht voor het grote belang van de Stiltebeleving in combinatie met klankschalen en Yin Yoga!

 

In de hectiek van het dagelijkse leven ervaren veel mensen drukte en geluidsoverlast. Ook het overmatig en onnodig gebruik van licht heeft negatieve gevolgen, voor onszelf en de natuur. Stilte en duisternis zijn oer kwaliteiten die onze aandacht verdienen omdat ze bijdragen aan ons eigen ecologisch welzijn. 

 

Deze uitnodiging is aan iedereen om samen met ons tussen 10:00 - 12:00u stil te zijn en te genieten van de Stilte!

 

Meld je nu aan

 

15,00 euro p/p