VRIJHEID VAN GEDACHTEN

EEN INNERLIJKE REIS VAN ONTSPANNING, STILTE EN HELING 

BHAVANA KLANKREIZEN

 

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling. Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen en Chinese gong. 

De kristallen klankschalen hebben een reinigend en zuiverend effect.  Zij zenden een krachtige en pure resonantie uit. Samen bespeeld, ontwikkeld zich een wonderbaarlijk harmonisch energetisch klankspel. Diep doordringend in al onze lichaamslagen, is het communicatie op het hoogst ervaarbare niveau. De hoogfrequente trillingen brengen je  naar een diepe ontspanning.

De klankbuizen bestaan uit een zevental buizen die gebruikt worden voor het energiesysteem. De klank is gebaseerd op de waarden van de rondgang van planeten in ons zonnestelsel, niet op de muzikale toonladder. Ze resoneren meer met  onze niet-zichtbare, subtiele lichamen,  energiebanen en de poorten van energie. Hierdoor staan ze direct in verband met ons ‘kosmische zelf’.
Dit zelf is eeuwig en herkend de subtiele trillingen van dit klankconcert.

De gong is één van de krachtigste instrumenten uit het verre verleden waarin de harmonie van de chaos herkend wordt. Bij het subtiel bespelen van de gong met een zachte klopper ontstaat het geluid van de ruisende wind of het brullen van de leeuw. Er ontstaat een grondtoon met een zeer fijne overtoon reeks. 

 

Je bent welkom op één van onze inspirerende en sfeervolle locaties.

 

Overzicht data's, raadpleeg de agenda.

Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen.
Kristallen Klankschaal