STUDIO

Bedankt voor je bezoek aan Yoga Studio, de studio is vanaf 1 november jl. gevestigd aan de Bernadettestraat 4 te Bergen op Zoom. In de rustige omgeving is het een thuiskomen in een inspirerende zoektocht naar jezelf. 

 

Bovenal staat bij Yoga Studio Bhavana de persoonlijke aandacht op elke niveau centraal!

 

DE STUDIO

 

De yoga studio is sfeervolle ingericht en je hebt voldoende ruimte om lekker te ontspannen. Na iedere les drinken we gezamenlijk een kopje biologische thee.

We hebben voldoende matten en dekentjes, deze hoef je niet mee te nemen. Uiteraard staat het je vrij je eigen yoga mat of deken mee te nemen.

 

 स्वागतम = welkom!

 

LOCATIE EN PARKEREN

 

De ingang van het gebouw bevindt zich aan de Bernadettestraat 4, hier kun je evt. je fiets kwijt.. Ben je met de auto, net na de hoofdingang is ten hoogte van Het Patronaat een poort. Hier kom je op de GRATIS parkeerplaatsen.

 

 

Om het milieu te sparen kom je met de fiets of te voet. Dit is uiteraard ook beter voor je gezondheid! 

 

WAT IS DE BETEKENIS VAN HET WOORD BHAVANA?

 

Bhavana staat voor mentale ontwikkeling, in het Boeddhisme spreken we van meditatie. Door het ontwikkelen van je geest en je open op te stellen zorg je ervoor je opgedane ervaringen in alle rust te verwerken. Jij bent de kern van je puurste vorm van het er zijn in het hier en nu! 

DOCENTEN

Door yoga lessen te volgen kwam ik erachter dat ik balans en zachtheid nodig had in mijn lijf.  

 

In 2012 ben ik gestart met mijn Hatha yoga opleiding, dit was een mooie weg mezelf te herontdekken. Hier leerde ik hoe ik uit mijn hoofd kon komen door meer energie naar mijn lichaam te brengen.  Een bijzonder groeiproces waarin het leren voelen en jezelf stil te zetten, centraal staat.

 

Yoga helpt je je ware innerlijk naar buiten te brengen en bevordert je persoonlijke groei. Het pad dat ik vanaf dat moment volg, van strijd en emotie is een levensles waarin je nooit bent uitgeleerd! Het bewust afstand nemen van oude gewoontes en meer in het hier en nu te leven, dat is wat ik als yoga docente wil overbrengen op mijn deelnemers.

 

Inmiddels heb ik meerdere (yoga) opleidingen gevolgd waaronder Kinderyoga, Yin yoga en Stoel yoga. Daarnaast ben ik als leefstijl/life coach actief op de verschillende levens gebieden. 

 

Een nieuwe passie is het werken met etherische oliën als aromatherapeut en hoe ik de oliën kan inzetten tijdens mijn yoga les. 

In 2013 maakte ik voor het eerst kennis met klankschalen. In hetzelfde jaar had ik een klankconcert bijgewoond wat achteraf een bijzondere ervaring was. Het was een gevoel van totale reset, van lichaam en geest.

Dit fijne gevoel wilde ik met anderen delen, in 2014 deed zich de situatie voor een cursus klankhealing te volgen. Kort hierna ben ik gestart met het verzorgen van klanksessies in Bergen op Zoom en Heerle.

Verder ben ik Mindfulness coach en vanaf 2015 in het bezit van mijn certificaat in de traditionele Thai Massage. Deze opleiding heb ik gevolgd in Chiang Mai, Thailand. Bovendien heb ik een passie voor het Boeddhisme en meditatie. Sinds afgelopen jaar verzorg ik de meditatie lessen voor Yoga Studio Bhavana.