DE YOGA STUDIO IS GESLOTEN!

Het Coronavirus houdt ons nog steeds in haar greep, gelukkig mogen we steeds meer.

 

We zijn dagelijks aan het uitzoeken hoe we met het virus in de yoga studio kunnen omgaan. Er is inmiddels het een en ander veranderd om zo een veilig samen zijn te waarborgen. 

 

Onze kleinschalige yoga studio is zo veel mogelijk voorbereid om minimaal 3 tot maximaal 6 tot 8 personen te ontvangen.

 

In de maand juni zijn we gestart met privé lessen (1 op 1). Mocht je hier behoefte aan hebben dan kun je mij benaderen voor het maken van een afspraak.

Let op: hier geldt een ander tarief voor. In het tarieven overzicht staan de actuele tarieven. 

 

De groepen in de yoga studio zijn door de maatregelen vanuit RIVM kleiner. Daarnaast blijven wij ook online lessen aanbieden.

 

Om de lessen zo goed mogelijk voor te bereiden is het van belang dat je je aanmeld via de website. Hier kun je o.a. aangeven of je de les online of in de studio wilt volgen, maar ook op de dag en het tijdstip. 

 

De lessen in de studio worden bij aanwezigheid van minimaal drie deelnemers gegeven. Aanmelden kan tot 24-uur voor aanvang van de desbetreffende les. 

Om zoveel mogelijk teleurstelling bij deelnemers te voorkomen waarderen wij het als je niet op het laatste moment afmeld.

 

Mocht je desondanks willen afmelden, dan verzoek ik je dit minimaal twee uur voor aanvang van de les door te geven.

Stuur mij een bericht onder het telefoonnummer: 06 21 30 30 00. Hierna kan ik de andere deelnemers informeren dat de les niet doorgaat. 

 

Op de website vind je het rooster vanaf 1 juli 2020.

 

Ook de klankschaalconcerten en meditatielessen zijn weer gestart. 

 

De privé lessen die wij aanbieden in de yoga studio zijn voor maximaal twee personen. Kijk in het tarievenoverzicht voor de actuele tarieven.

Deze lessen worden in onderling overleg gegeven.

 

Bekijk het rooster voor alle aanpassingen!

 

BELANGRIJK: Om een goede inventarisatie te maken zou ik jullie willen vragen de lessen online te volgen. Door op het aanmelden knop hieronder te klikken kom je in het aanmeldscherm, selecteer hier je les!