AANMELDEN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Visie

 

Yoga Studio Bhavana biedt op geheel eigen wijze o.a. yoga lessen, cursussen en meditatie, gegeven vanuit dezelfde basis. Die basis gaat terug naar de eeuwenoude filosofie van het hindoeïsme en het boeddhisme. Belangrijke pijlers daarin zijn: acceptatie, tevredenheid, geweldloosheid, vriendelijkheid en overgave. 

 

Wat voor soort les, workshop of training je bij ons volgt, de basis is altijd hetzelfde. Of het nu met woorden benoemd is, of door de manier waarop de les gegeven wordt, we  stimuleren deze innerlijke waardes. Ons uitgangspunt is steeds weer, dat we de aloude waarde van het boeddhisme in deze tijd tot leven willen brengen.

 

Missie

 

Een ontmoetingsplek creëren waar spiritualiteit, balans en verbinding vanuit een integrale visie van gezondheid en een gelukkig leven.

 

Vanuit deze kernwaarden die een ieder zo uniek maakt zijn/haar eigen verantwoordelijkheid vergroten. Door persoonlijke aandacht, positiviteit, professionaliteit mensen helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren en te leven vanuit het huidige moment.  

 

In alle diensten die we aanbieden stellen wij het belang van de bezoeker centraal. Elke les, training of cursus is uniek en besteden wij aandacht in het hoe jij  je kunt verbeteren.