· 

Meditatie

Meditatie voor 'Dummies' Beginners, wat moet ik me hierbij voorstellen?

 

Meditatie, door enkelen nog steeds afgedaan als zweverig en  'iets' voor geitenwollen sokken types, alhoewel ik niet echt weet hoe een geitenwollen sokken type er moet uitzien! Feit is dat steeds meer mensen en tegenwoordig bedrijven meditatie of mindfulness integreren in hun dagelijks leven en werkzaamheden.

 

Wil je leren en ervaren hoe je dit op eenvoudige wijze kunt toepassen in je dagelijkse routine? Schrijf je dan in voor een 8-weekse basis meditatie cursus. Je leert hoe je eenvoudig meditatie kan inrichten in je 'drukke' dagelijkse leven. Meditatie wordt voor veel mensen laagdrempelig en toegankelijk, zonder het label.....'zweverig'!

 

Je wordt in de cursus meegenomen op een ontdekkingsreis,  waarin we in het hier en nu de grond beginselen van  meditatie oefenen.  Voor diegene die menen te moeten mediteren op een 'vliegend tapijt' in de Lotus houding, gaan we leren welke meditatiehoudingen er zijn en ontdekken wat de kracht is van ademhaling.

  

Meld je aan voor deze 8-weekse meditatie cursus en ervaar de positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving!

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0